Aja's followers :)

Wednesday, May 25, 2011

Ada 7 orang muka seiras. I had found it! :D


Assalamualaikum wbt. Okay, entri kali ni pasal kembar. HAHA. -.- kembar seiras, x la seiras semuanya, tetapi cukup nampak sedikit persamaan, raut wajah, mata, hidung, atau mulut. Aku x pernah jumpa muka seiras macam aku, and for the first time, aku dengar seseorang bagitahu muka aku macam dia ni, macam dia tu. Okay then. Aku nak tengok jugak kan. So, aku kenal-kenal dengan depa. Okay, try compare sama atau x. Mata orang lain-lain kan. Here we go! 

1. SHAMR

*ini tuan punya belog, Aja Radzi (shamr)

2. MM

*mieja, my fb friend. sama ke ehh? sikit kot. :p*

3. ASZ

*ini Alya Zahari, Amir's friend di Alex.*

1. Okay, itu aku! Kawan-kawan pun kenal kan. :)

2. Okay, Mieja. Apa yg sama dengan aku? Mungkin tang mata, hidung sikit, and mulut dia suka tutup macam bila aku senyum tu kan? Ada ja gambar mija yang nampak gigi, comel. Gambar aku x ada yang nampak gigi. HAHA. -.- why? please don't ask me that Q! :( Gigi saya buruk! Braces belum lagikk! Okay, teruskan lagi ke nombor tiga.

3. Aku pernah jumpa dia, tapi aku rasa time tu x la sama tara mana, ada la sikit-sikit tang mata and hidung sikit kot, tapi Alya mancung lagi. Mulut IDK. Tak sama banyak mana maybe sebab cara pemakaian tudung aku time tu yg awning keras and shawl, sebab muka aku kadang-kadang pakai bawal, shawl, pashmina, berbeza-beza. Bukan aku cakap, Wanie and Madihah yang cakap. Ada lagi la yang cakap. Kenapa ek? Ada pulak berubah-ubah. Kawe tak pahe. :p Tapi kan, serious, Alya cantik! Mieja pun cantik! :D

okay! dan latest punya, aku terjumpa pic ini dekat google! Haha. Sumpah terkejut masa aku tengok image tu, aik? Aku ka ni? Tapi bilanya ehh? Rupanya, silap orang. Itu orang lain lah Aja oii. Ini lah gambar dia. 

*mula-mula tengok aik? kalkulator sapa aku pegang? HAHA. -.- rupanya ini insan lain!*

note : mau saya x terkejut, spek dia semua sama. Adess. Aja punya pun old-school. Aiya! :p

Okay, last sekali, aku dulu kadet Polis, ada la jugak pi kem. Dan, kat kem ada la juniors, panggil aku Kak Memey. Dia kata aku macam Memey, OMA! Serius? Aku tengok x tp org yg nampak aku boleh menilai la kot. Mai tengok Memey pulak. 


*cikgu saya pun cakap saya macam dia. tetambah bila senyum! Oh! Yeah? NOPE!! :(*

p/s : saya amik gambar-gambar ini semua, atas izin MM, ASZ. Yg Google tu, saya main amik je. Niat x de apa-apa, cuma berkongsi cerita. Terima kasih. Sekian. Wassalam.

Love, Aja



11 comments:

blackroses said...

yang pegang calculator tu muka sama ek

sitihajaraisyahmdradzi said...

haa? same ek sape? x faham.

NURUL AINI NORAZMAN said...

yg mieja tuh serius sama giler,.=))

sitihajaraisyahmdradzi said...

hehe, ye akak? :) sama sgt ke? :p alya lain sikit, mieja la kot byk same. :D

Fyqa said...

comey2 je :)

sitihajaraisyahmdradzi said...

fyqa pun comel. :)

Anonymous said...

sama ja suma. ni blh buat team futsal ni. org pn konpius. hehe

sitihajaraisyahmdradzi said...

HAHA. -.- yaka? boleh! jom buat jom! nnt balik Msia kita buat naa. :D main futsal ramai2. :p

mieja janjanjalajala itik said...

:) selamat tinggal spek.

Anonymous said...

Ala, kenapa selamat tinggal? :(

mieja said...

sebab taknak pakai spek da :)
spek tu dah pi mane ntah tatau