Aja's followers :)

Friday, December 31, 2010

award untuk kakak saya lagi, 'FARAH AZREENA'

assalamualaikum wbt.
okay, apapun, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kakak aku yang dua orang ni,
sebab memenuhi syarat nak dapat award ni, ahaks. ;) 
okay, before ni kak inaz dah habis bacakan semua, so aku dah bg award dkt kakak inaz,
sekarang turn kakak farah yang comel lagi cute.
comel gilaa.. 
sangat comel lah, untung husband dia, abg firdaus.
sama padan sama segak. 'bagai pinang dibelah dua'
aduhai.. suka tengok mereka tapi belum berpeluang lagi nak jumpak.
nak suruh kakak bawak g JB dulu lah, haha. baru dapat jumpak ape, ;)
ok, nak tengok tak kakak saya yang comel ni? :)
okay. ini lah dia. :)
comel gilaaaa sngat kan? suka!!! sangat comel.
haa.. comel takk? comel kan?? suka gilaa akuu..:D
" hi, big boss" :D
acteli, kak farah habiskan semua entries yg ada dlm blog ni,,
tapi kak inaz bgtau aku dulu dia habiskan, aku bg la kak inaz dulu sbb kak inaz bgtau,
kak farah aku x sedar yang dia dah habiskan, :) huhu, 
sorry ye kakak. Ty so much!! :D
<3 you, dan.. ada lagi satu, :(
im so sorry, terlewat, terlambat, :(

disebabkan aku dah lama ambik masa mnaip, asyik dalam draft je kan entri ini,
aku mitak maaf sgt-sgt dkt kakak, :) 
can't wait kan? haha.
nahhh! dah dapat. congrats, kakak!
love you so much, *wink*wink* ;)

p/s : semoga anda ceria sokmo dan x nak sedih-sedih tau! <3 *tetibe je, sape yang sedih sbnrnye pn aja x tau?* :P

6 comments:

LILLUVZ said...

hahaha ades xdenya comel saya ni =p

anyway thanks a lot sister..nt aja cuti sem balik KL, akak bwk jalan =)

Insya Allah kalau kt JB, kita g Mersing melawat umi ya.

adik jangan nak sedih2!! nanti x cun. Ceria selalu ya!!

Mwahhhh!

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

hahaha. comel ouh, sapa ckp x? :D

aja suka sama kakak, kakak pakai produk apa ye? :)

best ym semalam, tp berok band dia line terok, sign in jd kosong. skype pon. :(

yeahh!! betol ni? bawak g jalan2 mana kat KL tu? :)

baikk! kita g sekali tauu.. :) aja nak g jan ni, jommm. :D

haha, kakak pun, jgn sedih2. :( haha. sedia x cun lah kakak.. :(

apapun, afwan.. :)

LILLUVZ said...

kakak jarang sedih2 cam aja =p
aja tu yg gembeng,,sikit2 nak nangis =p kena kuat kuat!!

ahah webcam aja jadi hang mcm jerangkung hehehe

jln2 kt KL mana2 bole..nak g Singapore pun akak bole bawak ;)

Nak g Jan eh?? nanti bitau la bila ya.. takut schedule bz hehehe

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

hahahaha. aish.perli kan? :( nak buat mcm mana, aja cepat sedih. :'(

haha, jerangkung? :( x nak kawan. :(

haha. betul? yeahhh! pasport saya mati jan ni dah. ;( mcm mana? mmg x ley msuk lah. :(

okay. yela kan, big boss. busy je. :(

LILLUVZ said...

passport sila renew =)

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

hahaha. insyaAllah, berapa ekk nk renew? :D