Aja's followers :)

Thursday, December 23, 2010

saya nak duduk dalam bloglist cik lulu boleh? (:

salam satu malaysia dan salam ukhuwah fillah semua..
hari ni, aku tetiba pegi la blog roomate tercomel aku ; sista AINI,
then aku ternampak post dia yang bertajuk macam tajuk aku,
so, aku rasa aku pun dah lama x update dan aku rasa, best jugak en ada dlm boglist dia.
haha. so, apa lagi, aku terus laju-laju taip la, sebab dia cakap 50 orang sahaja yang terawal.
so, cepat-cepat lah kan aku. (:

♥ LULU ♥

okay, ini lah dia cik lulu. manis kan orang dia? dgn berspex lagi. (: ahaks, 
okay, sapa-sapa nak join boleh pegi dekat CIK LULU SWEET dan follow dia,
then korang tengok lah apa syarat-syarat dia okay? (: cepat-cepat, 50 BLOGGERS sahaja. :D
ayuh!! :P okay lah, thanks CIK LULU! (:

2 comments:

♥ LULU ♥ said...

hye dear...
thanks sgt sbb sudi join 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'...
anyway salam perkenalan..
and thniah sbb anda tergolong dlm 50 org tu~

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

hye sis..
ure most welcome.. (:
just trying to be a good follower, and wanna be the one in yr bloglist, (:
yeaahhh!! i get it.. thanks a lot miss lulu..
hearts <3 you..