Aja's followers :)

Friday, February 11, 2011

tidak mampu aku balas :(

assalamualaikum wbt.
hari ini, aku dah dapat keputusan itu.
Alhamdulillah, syukur.
semua baik sekali. tidak apa yang teruk di dalam itu.
terima kasih ya Allah, 
:)
dan, kerana engkau memudahkan aku, menyenangkan perjalananku,
dan menghadiahkan aku keluarga angkat yang sangat baik.
tidak mampu rasanya nak membalas jasa baik mereka.
aku sayang mereka semua, mak dan abah dan adik-adik aku juga begitu.
tadi adik wan dan mak bersembang, semuanya pasal keluarga itu.
terima kasih, Mama, Abah, Umi, Ayah dari Aja, Mak, Abah dan adik-adik.
kalian sangat baik. malah berkorban masa dan tenaga, untuk Aja.
terima kasih, tak mampu Aja dan keluarga membalasnya.
semoga hubungan ini akan berkekalan, dan tidak terputus di tengah jalan.
sayang semuanya.
terima kasih Mak, Abah, Mama, Abah, Umi dan Ayah.
:)
<3 semua sekali. adik-adik Aja, 
Dekwan, Nina, Dekmie, Nabil, Fira dan Achik.
tak lupa juga untuk kakak aja, tiga orang itu yang sentiasa menolong Aja,
Kak Farah, Kak Inaz dan Kak Ayu.
sayang kakak-kakak semua.
:)
sayang jugak kepada insan yang disayangi, anda tahu anda siapa kan?
terima kasih sudi menemani saya dan mendoakan kesihatan saya.
saya sayang awak, awak tahu itu kan?
semoga hubungan yang kita bina, direstui semua, dan diberi jalan yang mudah untuk kita lalui.
ingat pesan Emak dan Abah, sabar.
akan ada kebenaran dengan saya nanti.
insyaAllah.
kepada sahabat dan kawan-kawan,
Syikin, Farah, Wanie, Syafiq, Alan, Amin Nor Syafik dan sesiapa yang mendoakan diri ini,
dan tolong Aja selama ini.
kawan-kawan SMKSM, JBM1142C jugak, sebab korang the best!
sayang korang semua.

apapun, saya sayang semuanya!

notahati : saya bahagia dengan apa yang saya ada. semoga saya akan begini sentiasa, hati ini sentiasa menyayangi mereka semua. terima kasih, ya ALLAH. kerana aku baik-baik saja. dan keputusan itu juga baik dan tiada apa yang perlu dirisaukan, emak, thank you doakan kakak. sayang emak sangat-sangat. :) <3

6 comments:

carlz said...

aja,,name kite xde pun...hehehhee

babe,,,aja sabar kay...sayang weyhhh kat aja..:)

juju.johanizah said...

family first..coz..everything begins there..

LILLUVZ said...

sayang kamu juga!! alhamdulillah kamu sihat belaka!! dont think too much of benda2 remeh..i wev yew!!!

Anonymous said...

khalid : <3 you too. x pe, aja sabar. :) biarlah org itu. :)

juju : yess! agreed!

kakak : okay akak, <3 <3 you! gila byk. :D

-aja

juju.johanizah said...

bak kata pepatah:rumahku syurgaku..

Anonymous said...

yeap. setuju jojo. :)
rumahku syurgaku. :)


-aja