Aja's followers :)

Friday, April 15, 2011

waiting for KTM, and snapping pictures with memey 'ke'ai'

:)
*salam alaikh ya semua readers Aja*
happy kan Aja. HAHA. -.-
sebab? sebabnya aja dalam train otw ke KL.
dah sebulan oh x balik.
kesian kan? study week ni balik enjoy ja okay?
jangan study! ;p ehhh, dapat pulak jangan setadi.
perlu dan wajib lah, thats why mereka bagi awak cuti kejap sayanggg.
:)
okay. tadi masa tunggu KTM, aku dan Wanie, lepak lepak kat situ.
then ada sorang aunty ni, hehe. dia bawak cucu dia.
sumpah comel. muka dia x macam Chinese langsung.
Melayu punya muka. mata besor! suka suka! ^^
banyak kali aku cubit-cubit dia. HAHA. -.-
sory memey. kenapa awak comel sangat?
kan dah kena. ;p then aku pun gitau Wanie.
tlg snap picture aku dgn dia. :)
antara gambar nya ;

*comel kan dia, main kipas saya. :D*

*motif nampak gigi yang x ber'braces' lagi? nak braces cepat2 ni tandanya! cepat awokk! saya nak!* :(

*hehe, senyum! (:*

*alolololo. chomel deyh! :*

*wanie comel and adik comel. memey! ^^*

*again. :D <3 you ohh!*

*bertiga lebih lengkap! saya sayang mereka! ^^* <3

okay! then td aunty sorg ni cakap, ehh you angkat balik lah! :p boleh kalau semua bagi, Aja lagi suka. jadikan anak angkat! :p HAHA. -.- x tahu kenapa, tp saya rasa makin suka budak-budak. dan saya rindu Faris Syahmee dekat Penang. :( please cepat cuti Semester. 5MAY 2011 cepat please..!! :(


p/s : saya suka budak-budak sebab saya memang sayangkan mereka sejak dah besar, dan saya nak adik baru jugak. mak, nak adik! :D hehe, loveyousomuch mak, abah, dekwan, nina, gmie, kak nabila. :) 

*i kiss you more banyak so you x lupa kakak, memey.*



4 comments:

Azie Ieza said...

Aja... tu..tandanya aja kena cepat2 kawin..dn cepat2 dapat anak..huuu umi tumpang gembira..

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

umi! :DD aduhai, aja nak kahwin bila pun x tau lagi nih. :) umi doakan semua berjalan dgn lancar yaa. :D doa seorang ibu. :) muga mujarab hendaknya. :D <3 aja happy kalau umi happy. :D

Nursahida kalis said...

cepat2 kawen jela dak aja oi.....lw nk anak comel.....HUHU

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

haha. doakan laaa.. ;p tapi awal lg nak kahwin. ;p hehe. ;) kamu dulu laa. :D