Aja's followers :)

Sunday, September 5, 2010

terasa hati~






Sungguh. Aku terasa dgn seseorang. Walaupun dia terlepas kata, tapi x patut pun. :( Biarlah aku macam ini dulu seketika. Membawa diri sat. Aku terasa sangat-sangat dgn dia. Mana nilai terpuji bagi seorang insan yang macam aku? Even ayat tu biasa? Tapi x bagi aku. Aku tau la aku ni cepat merajuk, sensitif semua. Tapi, mana panggilan dia nak pujuk aku? Takat kot msg, "Sorry....." x payah la insan yg aku syg ye. Entahla. Aku x kira la benda kecik o tak, tapi aku dah kecewa skg ni. Sapa nak ubatkan hati aku? Huh? Amir Aja? Dia kan sibuk, aku tamaw kacau dia. Dia pun x brapa lama kat Msia. Biarlah dia layan family dia dulu. Family 1st kan. Kalau aku pun camtu. So, biar jelah. As long as aku happy, bahagia dgn family aku skg, sudah mencukupi lah. :D Sudah la. Sambung bab tadi, apa aku kata, dia baru nak sedar. Tapi, kita kan manusia. Tak lari dari silap, dah kena tegur, mestilah baru nak gerak kan. Aha. Normal lah tu. Aku pun mcm tu. :) So, belajar dari kesilapan. Dlm kes ni, biarlah saya okay sendiri ye insan tersayang. :) Gonna be okay punyaaaaa! Jangan risau. Saya kecewa n terluka sikit je. Next time.. " WATCH YOUR WORDS ye! " 

Thats all from me 4 tis entry, Wassalam. :)

5 comments:

Anonymous said...

"hai nama awak sape?"
"siti hajar aisyah, pnggil aja je. kamu?"

hehe awak cantik gila terkejut ouhh.
ehh awak ingt lagi saya penah ckp sblm ni saya berkasar sgt, tp dgn awak saya jd brlmbut, wlwpun kdg2 terkasar. awak nak tahu, sejak saya brkawan dgn awak saya dah mula nak berlmbut wak, masa tuu saya bersyukur sbb awak org first yg saya jumpa kat uitm. saya rindukan masa kita mula2 kenal dulu. klau ada rezeki kita jd mcm tuu boleh? tp mesti dah susah kan? kan? kan? heee, tk pe. this is life, and this is normal situation for me act. just take care yee aja amir. jgn nanges2, kalau ade pape i always there for u insyaAllah sayang^^

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

hye..sape ni ea?
aja x ingat kmu lah dear..
who r u act? :S

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

dah tahu awak sape..
:)
dh la.. dunia msg2 k..

Anonymous said...

jgn risau lahh aja. take it easy, sy org yg mudah, once da said i will go out from he/she life i will do it. im like that dan hati saya sgt kuat, insyaAllah. sebb tuu sy msh kuat smpai skg. But if u have anythng to share o need my help ke just text la k. see u soon, bye.

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

=) tq fara,
tc.