Aja's followers :)

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG!

[banner-ben-3[5].jpg]

tadi, aku ternampak la di blog ni, contest lagi. musim contest ya sekarang ni, aku pun cuba nak join, x apa la. aku budak baru belajar, jadi x salah nak cuba sesuatu benda yang baru kan. ada rezeki, ada lah.  insyaAllah.
:) sapa yang nak join, sila ke link ini. 500 BLOG!

salam perkenalan ya tuan blog yang anjurkan contest ni, :) 
nama diberi Siti Hajar Aisyah bt Md Radzi, boleh panggil saya, Aja. 
anak jati Pulau Pinang, tapi saya masih belajar di UiTM Johor.
 saya suka berblogging. entah kenapa. rasakan sesuatu yang menarik dalam dunia blogger ni.
kalau dulu diary menjadi mangsa, tapi saya x dapat tumpuan sebanyak yg mungkin dgn diary, jadi saya terus sign up dan buat blog.
masih baru lagi dalam dunia blogger, hanya mencuba. tapi Alhamdulillah,
semua okay. banyak yang diceritakan di dalam ni, :)
nama blog diberi www.hajaraisyah.blogspot.com sebabnya itu nama saya.
~HAJARAISYAH~ banyak ceritera yang terhias di dalam diri ini.
cuma di dalam blog, x la full dgn ceritera hidup saya.
ada tu ada, tapi x semua.
jadi, saya suka blogging sebab menenangkan jiwa saya.
luahkan apa yang saya rasa terbuku di hati ini.
walaupun x ada bakat sangat dalam dunia penulisan,
langsung x ada 'talent' rasanya, tapi saya mencuba.
saya suka belajar benda baru. (:
sambil itu dapat kawan-kawan/followers baru.
saya suka berkawan, (:
saya rasa itu saja, terima kasih sudi singgah blog saya ya encik, tuan, etc. :)
salam perakhir kata. (:

p/s : saya hanya mencuba. terima kasih. (: sapa-sapa nak, jom. 500 blog saja. esok dah tamat. :D cepatcepat. :)

1 comment:

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..
follow mamat balik aw..
tkut nnti sedih mamat..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/