Aja's followers :)

Thursday, December 9, 2010

alhamdulillah. -tenang- (:

alhamdulillah. syukur. (:
bila aku fikir, mesti aku kena repeat, tapi alhamdulillah.
TIDAK! (: 
mana x nye. try tanya lecturer BMD1C3, sape yang dapat dekan dalam bagi MC?
that's me. ;)
sebab aku x sihat sangat semester satu ni,
so.. aku dapat pun, cukup-cukup apa yang aku buat sem satu la kan.
aku tau aku boleh, cuma keadaan buat aku x boleh.
apapun aku dah DUIT,
DOA, USAHA, IKHTIAR dan TAWAKAL.
bila apa aku dapat, aku berserah je, sebab aku x target mcm aku nak,
jadi, semua okay, alhamdulillah.
syukur alhamdulillah. (:


p/s : kawan-kawan yang lain, tahniah aku ucapkan. next sem, buat yang lebih terbaik. dan jgn lupa doakan kesihatan aku jugak naa. (: thanks darls n dudes! :)