Aja's followers :)

Saturday, December 25, 2010

award dari Syafiq IsMe..

salam satu malaysia saya ucapkan...
okay. enytry kali ni hanya untuk memuaskan hati kawan saya, SYAFIQ ISME yang SANGAT BAIK tu. :)
dan, sebelum kau tanya aku," 'CAPSLOCK' lah sangat," aku dah awal-awal jawab dulu, 
"PERLU! kau kan baik, kankan?" :P 
haha. okay, stop pokpekpokpekpon dekat sini, now aku nak ucapkan trimas dekat kau, syafiq.
sebab tagged aku. trimas manyas okay? aku suka orang tag-tag aku ni, suka sangat!
dah aku x buat apa-apa entry lagi, kore pulak kan. :P (paham ka syafiq? tak? kankan?)
*wink*wink* Johor tak faham punya Penang cakap. :P
hahaha. :D jahatnya aku. okay lah. ikhlas dari hati aku, trimas masyas kawan baikku di Segamat, SYAFIQ ISME nama diberi. TRIMAS MASYAS! :D
*punya ikhlas ni, trimas bapa kali aku habaq ni*
okayokay! stop talking lah aja! hang ni kan, mulut banyak aihhh.. :P
*aku kalau bab membebel memang suka bila pokpek dgn syafiq*
hahaha. okay, panjang aku menaip, sebenarnya kan, syafiq bagi aku award blog yang kiut-miut, yaka kiut-miut? kalau ya, trimas manyas naa syafiq, tapi tuan blog x kiut miut mcm blog dia, (: tapi x apa, x kisah. nak kiut-miut budi bahasa dgn org tua ja terutamanya. dgn kawan-kawan kalau aku kau biasalah kan, tapi aku kau dgn lelaki sahaja. maaf ye kawan-kawan di Segamat. dgn perempuan salu la cakap ::kite, kamu, :: ececeh, (",) 
*shy-shy cat pulak*
okay, ni dia award aku dapat.
teng..deng...
*kiut x sampai giler lagi kot* >.<

okay, tysm syafiq naa.. nanti ada apa-apa, kau aku akan tag. :)
okay, Q+A..
aku akan jawab, insyaAllah. demi kau, kawan. :)

dah jadi follower Syafiq Isme?
*dah, lama dah! (:*

kenapa amek award ni?
*sebab syafiq tagged saya, dan dia pokpekpon dekat saya bila saya x buat lagi entry ni, so saya dengan terasa hati terus buat :P*

kenapa jadi follower dia?
*sebab dia baik, kalau dulu selalu saya kutok-kutok dia, tapi bila dah rapat, saya terus suka kawan dgn dia, sapa x kenal dia, x tau dia mcm mana*

komen pasal blog syafiq?
*sangat okay. besar. suka baca. (: telling u the truth syafiq, ur blog tiptop lah!*

bagi award ni kat blog yang kiut giler?
*aha, boleh sangat. yang kiut akan dilistkan.. jeng.. jeng.. jeng...*


p/s : tahniah kepada yang tertagged! :D
sayang korang lebih!
nanti nama syafiq tu, tukar ke nama aja tau! :P
dan tolong jaga kesihatan.
ada yang demam, dan ada yg tengah exam.
get well soon sayang(hasnah).. (:
bye-bye..

4 comments:

Mr. Bubblechezz said...

wooaaa !! tip top lah !! haishh aku tak faham lah bhase penang ni !! ni kene blajaq lg naa.. tak puas ati kalu xdpt tahu ape yg hang dok habaq tu !! hahahahha

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

hahaha.. nnt hg blajaq naa. :D
(: khas utk kau weh. :)
penat doe mnaip. :P

Hasnah said...

trimas =)
sayang aja!!
dah kena tag..kena jawab ke??? :D

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

sayang kamu jugak hasnah. :D yela, kena jawab, ;)