Aja's followers :)

Friday, February 18, 2011

Nasi Ayam Umi. (:

assalamualaikum wbt.
hye hye. okay, nak cerita ini. cerita apa ya?
cerita Nasi Ayam Umi, haaa. sangat sedap!
okay lah! nak tau x apa rasa Nasi Ayam Umi?
datang lah ke Teratak Umi Azizah.
(:
pasti bahagia di sini. mahu x nye,
asyik makan je. dah tu, air tangan umi sedap sangat!
serious. x tipu! sangat sedap!
tadi lunch Aja, Faro, Wanio makan bertambah-tambah,
si Faro x nak x nak, last-last tambah jugak.
:p *wink*
istimewanya Nasi Ayam Umi, x tahu lah nak cakap.
tapi yang pasti, lain rasanya.
sedap sangat! serious deh!
hiho. >.<
tadi ada jugak beberapa pics yang sempat di snap.
tadaaa~

haa, umi lah yang masak. sedap sangat nasi ayam umi, aja suka, faro suka, wanio pun suka.
<3 <3 <3


gambar agak blur. almaklumlah, camera aku cybershot saja nama. tapi aku pakai VGA ja, x amik MP lebih, tu pasal blur. hihi. sorry. >.< umi tima ni tekun menuang air oren, sape bancuh?
haruslah aku kan? hehe, tapi ayah cakap manis.
aku n lain minum okay je, agaknya lidah org muda kot.
kankan?


sambal tu buat lagi sedap! ^^ best best!


sup ayam yang sedap dan mantop! suka suka. 
(:


timun dan salad yang dihias oleh Aja dan Wanio.
kelakar je kan. 
:p


bawang goreng yang suka diratah oleh adik-adik ku sayang, Fira dan Farid.
umi cakap arwah Angah pun suka ratah jugak bawang goreng.
:)
kalau lah ada Angah, pasti lagi seronok kan?
:'(

apapun, aku suka Nasi Ayam Umi. mengidam? bukan lah. teringin saja. mengidam tu lambat lagi,
nak kahwin pun 6 tahun lagi, nak ngidam apa kan?
hehe. <3 <3
apapun, Umi, ure the best!
sayang mak, umi dan mama.
dan semua.
:)
wassalam.
Love, Siti Hajar Aisyah bt Md Radzi





4 comments:

eyrah said...

akak..umi ni bukan umi arwah abg azmi?? yg kwn rpat kt baiyah tu kn

Anonymous said...

eyrah : ya, umi yg difitnah itu. kenapa ye syg??
umi ibu arwah kpd azmi. -aja

minahranggi_91 said...

sedap nye umi msk...mcm teringin je nk rsa umi msk...

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

minahranggi : :) teringin?? nanti kalau aja jadi bukak restoran, ada Nasi Ayam Umi punyee. :) cari tau tau! :D