Aja's followers :)

Friday, March 18, 2011

Masquerade VS Head Mania. ( DINNER NADIIA)

Salam Sejahtera semua.
Assalamualaikum wbt.
Entri kali ini serba sedikit pasal dinner ouhh.
NADIIA? nama orang ka?
Actually, NADIIA stands for NADI DIPLOMA IN INVESTMENT ANALYSIS.
so, easy to say it, just NADIIA.
bukan nama orang nah. >.<
okay. tema dia seperti di atas.
penyamaran? yes! semua dgn mask masing-masing.
:)
ada sedikit gambar.
JOM tengok. :)
Aja dan kawan-kawan time dinner tuh.



ME AND WANIE. :)



GENG BMD1C3. :) from left ; Hani, Farah, Diba Dibuss, Aja, Sheera dan Wanie.


AKSI MULUT YANG ENTAH APA-APA. :)


BERSAMA PUTERI BUNIAN YANG COMEL. :)



BERSAMA NANA, ALIA, WANIE. NANA DAN ALIA BUKAN NAK JOIN KITEORG. :'(


LAST BUT NOT LEAST, THIS IS ME. ;p 

nota hati : rasanya itu je kot yang aku nak update. dan, lupa nak bagitau. muka aku lain sikit yang atas-atas tu. kata wanie, aku ni x sesuai make up, lagi banyak letak bedak lagi pelik. kata dia, natural beauty sudehh. mcm pi kelas, so, the next dinner, x nak dah make up. mmg aku rasa muka aku macam kilat semacam je, x suka. :) so, without makeup lg ok rasanya. macam si dia selalu cakap, x payah makeup tebal-tebal, :) natural beauty lagi baik rasanya. ok lah. take care semua. :)

c/r : orked dan wawa. ty. pinjam DSLR korang jap. ;)

2 comments:

alexa yussida said...

mesti org yg nama nadia rasa mcm tuh dinner utk dia..kekeke:p

Anonymous said...

hehe. betul tu. ;p
msti terasa sndiri. ;p
-aja