Aja's followers :)

Saturday, June 18, 2011

Tempat wajib kena pergi!

Assalamualaikum wbt. Okay lah. Nak update sat pasal tempat ni. Sumpah okay. Tempat ni sangat awesome. Why why? Ya Allah. Kepada si pencinta bunga-bunga cinta, Misha Omar, pasti suka dengan tempat ini. Tempat dia SUPERB! Cantik! Dengan susunan kehijauan, kekuningan, keunguan, macam-macam lagi kekenye, MasyaALLAH! Indahnya ciptaan Sang Pencipta, Allah SWT. Kita dapat apa yang kita inginkan, semuanya lengkap. Dan, bersyukurlah kita dengan apa yang kita ada. Okay. Inilah tempat yang aku nak pergi nanti, insyaAllah, masa honeymoon ke, Hehe. Aja aip! Belajaq dulu! :p


okay! Inilah gambarnya ; 

image
*cantik gila kan?*
image
*dekat rumah nak beli karpet macam ni lah!*
image
*kan dah cakap, macam karpet kan, tolong nak macam ni please*
image
*okay, ini cantik. nak pegi nak pegi! menari ala-ala hindustan kan, whoash! best! :p*
image
*again, and this so cool!*
image
*nanti dah kaya-raya nak buat rumah macam tu satu.*
image
*okay, ni boleh berkelah, wah! makan sandwich ka. OMA! best!*
image
*petik jom satu dua sepuluh*
image
*swear! ini beautiful! nak pegi! :(*
image
*cinta taman bunga sangat*
image
*Aja loves tulips*
image
*pegi honeymoon nak date dkt sini. :p*
image
*awesome!*
image
*terkedu, cantik sangat!!*
image
*awak, nak bunga ni sejambak?*
image
*okay. itu rumah saya. nak rumah dekat dgn garden. oash! :D*
image
*nak yg putih campur merah, cantik!*

p/s : saya suka bunga, dan x pernah dapat bunga pun lagi. mungkin masa konvo agaknya. kesian kan? apapun saya nak ke tempat ni, semoga dapat jejakkan kaki ke sana. :( Aminnnnnnn. Dan, semoga semuanya baik-baik saja. InsyaAllah. Syukran ya Allah.

majlistadiberjalandenganbaik.terimakasihexcoexcosemua.

                                                                                                                                        -shamr, Aja Radzi

13 comments:

Senorita Yeen said...

Kak Aja ! Jum lah kite pergi nak ? Heheh , fly je ~

Farah Inaz said...

Ape name tempat ni? :D sangat cantikkkkkk :)

sitihajaraisyahmdradzi said...

Yeen ; Jom! Kak Aja ajak seseorg nnt. :p Yeen ajak Sham ea. :)


kakak, Nthrland. :) cntik kan. :D

mieja said...

netherland kan!!!tgk tau dah..hehehe..kat sne mmg femes dgn tulip dgn kincir angin..

aja..nk pi jgk! nak ikotttttt..
hee;)

sitihajaraisyahmdradzi said...

jom! kita g jom nnt. bila dgree dh ke, k? blh start biz pape nnt mudah la nk g. ;) mieja g dgn aja tau. :D <3 cntik sgt tpt nh. :D sukaaa.

JJaLL said...

betol ker nie ntherland,?
r u sure

JJaLL said...

betol ker nie ntherland,?
r u sure

WaWa ★ said...

cantek sangat . sejuk mate memandang tengok bunga banyak macam tuh .

sitihajaraisyahmdradzi said...

JJAL ; YES. SURE. :) KENAPE?

WAWA : CANTIK KAN, JOMPEGI! :D

HasNah Kawaii said...

Cantik. Nak pi nak piiii!!
Sepanjang masa ada ke bunga2 ni?
Ke ikut musim je ?

mieja said...

jom2..hehe. bunga rose xdek ke...huhu

sitihajaraisyahmdradzi said...

hasnah : x salah aja, ikut musim dia ja. :) may kot salu. :)

mieja : ade jgk kot tu. nak rose putih n merah. wuhh!

mieja said...

same lah.. mija suke due kaler tuh...!!!! :D