Aja's followers :)

Tuesday, August 30, 2011

Happy Eid guys! Aidilfitri yang meriah rasanya!

Assalamualaikum wbt. 


Hi korang! Lama gila x update belog. Sempena raya ni, aku on kan balik blog aku yang dah bersawang dengan new era. HAHA. -.-' berwajah baru la sikit. Okay, raya kali ini meriah la jugak. Tapi x semeriah dulu-dulu. Mana x nya, semua dah tua bangka. Jadi yang tinggal budak-budak pun x ramai. :'( Kalau dulu mercun pompampom ja dekat rumah tok, la ni dak pun. Semua kalut buat kuih raya. Plus cuti sekolah pun lewat. Sama ja macam UiTM pun. Cuti sat sangat. Dan aku pun agak bosan tapi alhamdulillah. Harini ceria walaupun ada sesuatu buat aku down sikit. Siapa? Entahlah! Sampai bila nak lagu ni pun x tau. Hmmm. Next, aku rasa raya kali ni macam kurang dapat duit raya. Baru RM150. Sedihnyaaa! Bila la nak bertambah sampai RM200 ni? Hihi. >.< Disebabkan tok leha ramai anak, cucu pun jadi ramai la. Anak dah 11 orang, cucu pun beratur la kan. La ni la pun aku nak kutip duit, nanti dah keja, aku pulak bagi duit. Ahaks, ;) So, di sini ada la sedikit gambar yang nak dishare. Tadi masa beraya dgn famili, sedih gilaa wooo. :'( Teriak aku. Sobs. Dah la makin lama lagi merepek. Nak mandi pun tertangguh lagi. Hoho. Ini la pic raya. Nak tunggu pic dr DSLR, tapi rilex dulu. Amik pic Nikon camera biasa dulu okay. :B

*beraya dengan tok sama tadi.*
*semua posing sakan raya ni*
*saudara-mara yang setengah baru nak ramai* :p
*nina menangis pulak dah!*
*anak emak yang paling manja qeyau sungguh* :'(
*diam okay* :B
*tiga dara pingitan, yang berjubah tu x lama lagi kot* :@
*adik ku yang comel bhaa* :D
*family happy family! yang kiri sekali Nizam, anak angkat. :) ok bye*

Wassalam.



2 comments:

azwa said...

CANTIK ! <3

Syahbinar Shuib said...

wahh..ramainye family, Selamat Hari Raya :D