Aja's followers :)

Friday, September 16, 2011

azam baru.

HAHA! Tajuk style ja. Azam apakah? Phewwwwww! =.=' Ini azam baru cheq! Nak habaq mai, cheq nak diet ni! Bukan apa. Tadi terpandang satu gambaq yang memang nampak aku gemok. OhEmGy! Aku tak boleh macam ni dah. Stop eating, stop! Okay. Masuk ja final exam. Say goodbye Foods! Goodbye snacks! ^_^ Maybe nak ambik dalam sikit ja makanan. Sumpah okay I x pernah nak diet gitewww. My mummy always nak diet ja! But me, nope! But this time, i have tooooooo! Memang kalau keep eating ja, habih la aku! Silap hb nanti masa hari bahagia aku, baju pun x muat! Oh tidakkk! Sebelum apa-apa yang worst part punya berlaku, better aku sediakan payung sebelum hujan. -.- Okay, bye!

1 comment:

Hasnah Abdullah said...

Ohhh, persiapan hari bahagia rupanya :D. ehem ehemm

faham faham ;)