Aja's followers :)

Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Assalamualaikum wbt. Yeahh! Tadi blog walking kejap then ternampak la satu segmen ni. SEGMEN Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger ni haaaa. Aku dengan rasa bosan dan tak tahu nak update apa petang-petang ni, terus buka NEW POST then taip jela apa yang aku rasa nak taip. Okay, Rasanya sesiapa yang terasa nak join, boleh ke LYSSA's BLOG. Cepat-Cepat nanti Terlambat sebab jam empat dah close segmen ni. 


Mari berkenalan dengan Aja. Nama diberi Siti Hajar Aisyah bt Md Radzi. Berumur 19 tahun dan dilahirkan di Pulau Pinang Pulau Mutiara. Tetapi kini menetap di Bukit Jelutong, Shah Alam dan menuntut di UiTM Segamat, Johor dalam bidang Analisis Pelaburan (DIIA). Kini sudah menjadi senior Part 4 next semester. (Macam dah senior sangat je, aha. :p) I'm not single. InsyaAllah bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. (Ehemehem, No comment) Hobi sudah semestinya bila ada masa lapang akan update belog, tapi tengok jugak la mood den. Kadang-kadang macam takde topik update jela apapong! Yeahh! Nak jadi apa lepas ni? Hmmm. *wondering* Aja pun tak tahu apa yang aja nak jadi kedepan ni, maybe teacher? Ohh! If dapat M.A, InsyaAllah terus lari dari bidang ni. Doakan Aja ehhh! :') 

Kenapa ehh Aja buat belog? Begini mulanya, time tu Aja Part 1 dekat UiTM tu kan, so junior yang masih blurry lagi lah. Then, that time Aja selalu ushar Kakak roomate, Sis Aini, sebab dia selalu on je lappy then bukak blog. So, tanya la dia serba sikit, tapi takdelah minat sangat time tu. Then time tu, boleh timbul minat apabila sedikit sebanyak masalah diri kian melanda sehingga terduduk diam bicara. Aha, ayat nak gempak je. Sebabkan masalah yang banyak Aja cuba la start menaip dalam belog, and seriously. Berkesan sangat. Rasa macam masalah tak terbeban macam sebelum ni. Macam diari jugak la belog ni, tapi takdelah semua nak cerita kan? Ada benda patut diamkan, ada benda patut diluahkan. So, melalui Sis Aini dan masalah serta support dari si dia jugak la belog ini ditubuhkan. Walaupun tak la sehebat mana, just suka-suka nak share pengalaman and idea. :')

Siapa yang menarik minat den? Sure lah Sis Aini yang selalu mengupdate belog dan Si Dia yang banyak support Aja. Thank you, you. :') <3

So, itu saja yang boleh nak diceritakan sebab jam dah hampir pukul empat. *winky* ;)

Happy reading and thanks for visiting mine. Iloveyou! :)

With Love-SHA




11 comments:

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nadzirahzulkafli said...

salam perkenalan...hyee dari segmen yang sama...segmen cik lyssa =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurulauni said...

auni datang... dari segmen yg sama..
jom ziarah ke blog auni..auni ada buat segmen dan bloglist...hehehe

http://nurulauni123.blogspot.com/

Anis said...

Salam perkenalan ..
Dari SEGMEN yang sama . :)
Follow you .. Kalau sudi , singgah and follow kat sini oke ?

http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

MamaKaisah said...

emak lawa..ank pun..
wah, kjp lg nk kawen ek..tahniah!

mama dr segmen sama..

http://mama-kaisah.blogspot.com/2011/10/segmen-lys-sa-faizureen-ajak-kenali.html

mama follow ya..
salam ukhuwah...

masz amysya said...

dtg dri segmen yg same.salam perkenalan
http://maszamysya.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com