Aja's followers :)

Friday, December 31, 2010

selamat tahun baru.. 2011~

assalamualaikum wbt.

2010 sudah pergi, 2011 kata datang. (",)
okay. dah 2011 kan? alhamdulillah.
akhirnya dapat jugak kita ada berdiri dengan gahnya pada 2011.
mana taknya, semua pakat tengok fireworks, tetambah di I-City semalam.
sure ramai dan jam punya.
:) aku tak suka susana bising-bising macam tu.
tapi sesetengah okay, so, depa pi la.
macam aku dan family, dok rumah lagi best. :D
 tapi semalam aku celebrate dekat Sungai Buloh..
ada kenduri kesyukuran sebab kelahiran anak-anak buah aku,
so. aku pi la sana. :) sambut dekat sana pun okay saja.
best! :D
okay lah, aku harap tahun 2011 dengan permulaan satu,
akan mulanya hidup kita yang baru.
lupakan yang lama, andai itu buruk buat kita,
dan bina yang baru.
oleh itu.
 mulakan yang baru. dengan langkah kanan,
" bismillahhirrohmanirrohimm"
aku ingin melakukan pembaharuan untuk 2011 ini, 
insyaAllah. aku doakan kita semua dapat menjadi yang terbaik pada tahun ini.
berhijrahlah ke daerah kebaikan. :)

wassalam

No comments: